Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě

Protože máme školu v přírodě zdárně za sebou, chtěla bych vám ještě jednou poděkovat za bezvadnou spolupráci. Všechny písemnosti i platby byly odevzdány a zaplaceny včas.

Děti jsem už průběžně chválila, ale mohu klidně ještě jednou. Samozřejmě, že jsme občas i zvýšily hlas, ale vše v normě.  Pravidla, která jsme si dohodli, se dodržovala a vše fungovalo, jak mělo.  Děti se chovaly slušně v autobuse, v jídelně i na výletech.  Jsem moc ráda, že jsme vyjeli hned zkraje a měli možnost se poznat i v jiných situacích. Je to opravdu rozdíl a budu doufat, že v podobném duchu budeme pokračovat i nadále.

Dále doufám, že střevní příhody, které trápily děti z vedlejších tříd si ty naše nepřivezly a užíváte si volných dnů ve zdraví. Snažily jsme se s paní Liškovou naše děti izolovat co to šlo, tak snad se to povedlo.

Vyúčtování:

výlet do Písku: autobus 50 Kč/ osoba, vstupné do muzea 20 Kč/ os.

výlet na Orlík: plavba lodí 60 Kč/ os., vstupné na zámek 50 Kč/os., občerstvení 27 Kč/os.

Celkem: 207 Kč

Ještě jsme navštívili hrad Zvíkov, kde byl zrovna vstup zdarma.

Protože nás ve středu čeká výlet do Kbel, kde je vstupné 70 Kč, mohla bych použít vybrané peníze, které mám zatím u sebe.

Připomínám, že sraz je před školou v 7.45 hod., ať mají děti pláštěnku, svačinu, pití a jízdenky (pokud už měly deset let). Pojedeme do Kbel ( Hůlkova ulice), kde se uskuteční program: malá letadla, rogala a padáky, vojenská letadla, jízda zručnosti, štafeta s padákem, házedla ad. Snad nám vyjde počasí a děti si to užijí.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

adresa ŠVP

(Měšťanová, 14. 9. 2010 12:19)

RZ Štědronín
Štědronín 22
397 01 Písek


Re: adresa ŠVP

(Ellen K., 14. 9. 2010 17:36)

Děkuji za spolupráci!!!